Databank Binnenmaas

De databank is een interactieve database met gegevens over de volksgezondheid en participatie in de regio Zuid-Holland Zuid. U kunt de databank bezoeken door op de banner onderaan het linker-menu te klikken. Of door op de gerelateerde links aan de rechterkant van uw scherm te klikken. U vindt hier op de zes thema’s van de Toekomstverkenning voor uw gemeente de meest recente cijfers en trends.

Voor meer informatie over de thema’s gaat u naar het beschrijvende deel van de Toekomstverkenning: www.dienstgezondheidjeugd.nl/toekomstverkenning.

De Databank is een interactieve database met gegevens over de volksgezondheid en participatie in de regio Zuid-Holland Zuid. U kunt onderwerpen, perioden, geografische niveaus en presentatievormen (bv tabel of staafdiagram) selecteren.

In de Databank is data te vinden uit de verschillende interne databronnen (Gezondheidsmonitor Volwassenen en Ouderen; Jeugdgezondheidsmonitor; Monitor Jeugdgezondheidszorg) van de Dienst en data over bevolkingskenmerken van het CBS.

Contactinfo

  • 078 - 770 85 00
    Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
    Karel Lotsyweg 40
    Postbus 166

Sociale media

Volg ons op facebook of twitter

Volg ons Facebook Volg ons op Twitter

Deel deze pagina

Om deze pagina te delen via jouw eigen sociale media kanaal

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn