Jong JGZ officieel van start tijdens vergadering algemeen bestuur

dinsdag 19 november 2019

Vanaf 1 januari 2020 voert Careyn Jeugd en Gezin onder de nieuwe naam ‘Jong JGZ’ de jeugdgezondheidszorg (JGZ) uit binnen de gehele regio Zuid-Holland Zuid.

Donderdag 14 november vond de officiële aftrap plaats tijdens een vergadering van het algemeen bestuur. Onder toeziend oog van alle wethouders met Jeugd in hun portefeuille, presenteerde Jong JGZ directeur Manon Arts hoe de jeugdgezondheidszorg er in de komende vier jaar uit zal zien.

Belangrijke beleidsspeerpunten zijn onder meer preventie, positieve gezondheid en een goede samenwerking met alle netwerkpartners binnen de zorg , scholen en gemeenten. Vervolgens werd Jong JGZ officieel beklonken met de onthulling van het Jong JGZ logo. Dit logo laat zien waar het om draait bij Jong JGZ: we hebben een signalerende functie, we zijn een luisterend oor en we gaan graag in dialoog met kinderen en hun ouders.

Zowel het Jong JGZ plan als het logo werden goed ontvangen door de wethouders. Rik van der Linden, wethouder Jeugd en Gezondheid, Energie en Milieu en Bereikbaarheid in Dordrecht: “Het plan is een logisch verhaal en het logo bekrachtigt echt waar de jeugdgezondheidszorg voor staat.”

191114 Presentatie Jong JGZ AB 2

Contactinfo

  • 078 - 770 85 00
    Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
    Karel Lotsyweg 40
    Postbus 166

Sociale media

Volg ons op facebook of twitter

Volg ons Facebook Volg ons op Twitter

Deel deze pagina

Om deze pagina te delen via jouw eigen sociale media kanaal

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn