De Dienst Gezondheid & Jeugd gebruikt vanaf 1 juli 2019 ZIVVER voor het veilig versturen van privacygevoelige informatie

donderdag 27 juni 2019

De Dienst gezondheid & Jeugd wil privacygevoelige informatie veilig uitwisselen. Daarom werken we vanaf 1 juli 2019 met ZIVVER, een oplossing voor veilige e-mail en bestandsuitwisseling.

ZIVVER versleutelt berichten met gevoelige inhoud zoals persoonsgegeven, dossiers of andere informatie. Het versturen van een bericht via ZIVVER is gegarandeerd veilig. Dat betekent dat niemand anders -dan de verzender en de ontvanger- toegang heeft tot het bericht. Ook hackers niet. Daarnaast voorkomt ZIVVER met slimme technologieën dat mensen gevoelige informatie naar de verkeerde persoon sturen.

Wat betekent het gebruik van ZIVVER voor u?

 • U ontvangt binnenkort beveiligde communicatie via ZIVVER van de DG&J. Om het bericht te lezen of om erop te reageren, is het niet noodzakelijk om een ZIVVER-account aan te maken.
 • U krijgt per bericht een notificatiebericht in uw e-mail.
 • Als u zelf ZIVVER (nog) niet gebruikt, bevat de e-mail een link naar een beveiligde omgeving waarvoor u een SMS of wachtwoord ontvangt op uw mobiele telefoon.
 • Zelf een (gratis) ZIVVER-account maken is eenvoudig en zorgt ervoor dat u niet elke keer een code in hoeft te vullen.

Door voor ZIVVER te kiezen, kiest de Dienst Gezondheid & Jeugd voor de beste vorm van informatiebeveiliging. Zo kunt u erop vertrouwen dat wij zorgvuldig met de privacy van onze cliënten en relaties omgaan.

Vragen?

Heeft u vragen over een ontvangen e-mailbericht? Kunt u het ontvangen bericht niet openen? Of heeft u vragen over ZIVVER? Neem dan contact op met ZIVVER via: support@zivver.com

Meer weten? https://www.zivver.nl

Alle logos

 

 

 

Contactinfo

 • 078 - 770 85 00
  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  Karel Lotsyweg 40
  Postbus 166

Sociale media

Volg ons op facebook of twitter

Volg ons Facebook Volg ons op Twitter

Deel deze pagina

Om deze pagina te delen via jouw eigen sociale media kanaal

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn