GGD zit te springen om personeel met een medische achtergrond

vrijdag 09 oktober 2020

We kunnen de hulp van mensen met een medische achtergrond voor bron- en contactonderzoek heel goed gebruiken.
Deze week heeft het kabinet bekendgemaakt dat landelijk verder kan en moet worden opgeschaald. Voor de GGD Zuid-Holland Zuid betekent dit richting half december een verdubbeling van het aantal coronatesten en bron- en contactonderzoeken.

Op dit moment testen wij gemiddeld 1100 mensen per dag. Half december moeten dat er 2400 zijn. Op bron-en contactonderzoek zit nu 30 fte per dag. Dit gaat naar 65 fte per dag.

We kunnen de hulp van mensen met een medische achtergrond voor bron- en contactonderzoek heel goed gebruiken. Nu zijn er al gepensioneerde artsen en verpleegkundigen aan het werk. We hopen die groep snel te kunnen uitbreiden met meer mensen met een medische achtergrond.
We denken dan aan studenten Geneeskunde, herintreders, gepensioneerden, artsen, verpleegkundigen en verzorgenden. Voor de continuïteit van het werk vragen we mensen wel minimaal 3 dagen te werken en ook beschikbaar te zijn in het weekend.

Enthousiast? Stuur je CV en korte motivatie naar werkenbijdgenj@drechtsteden.nl en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op

Contactinfo

  • 078 - 770 85 00
    Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
    Karel Lotsyweg 40
    Postbus 166

Sociale media

Volg ons op facebook of twitter

Volg ons Facebook Volg ons op Twitter

Deel deze pagina

Om deze pagina te delen via jouw eigen sociale media kanaal

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn