Organisaties kunnen vaccinatieverzoeken digitaal aanmelden

maandag 18 december 2017

Organisaties en bedrijven die hun medewerkers laten vaccineren in verband met beroepsgebonden risico's, zoals hepatitis B, kunnen die medewerkers sinds september digitaal aanmelden.

Met een online management module hebben ze inzicht in de medewerkers die reeds zijn aangemeld en kunnen ze nieuwe medewerkers aanmelden. Inmiddels hebben tien organisaties een inlogaccount. Zij beheren hun eigen "vaccinatiegroep". Het team Reizigersadvisering en beroepsgroepen verwacht de komende tijd meer organisaties toegang te geven tot de online management module.

Voor een aantal beroepsgroepen, zoals medewerkers in de zorg, begrafenisondernemingen en de brandweer, is het raadzaam zich, door vaccinaties, te beschermen tegen infectieziekten als hepatitis B. Veel studenten in de zorg krijgen deze vaccinatie al tijdens de opleiding.

De GGD (onderdeel van de Dienst Gezondheid & Jeugd) biedt organisaties vaccinaties voor de medewerkers aan, tegen een aantrekkelijke prijs. In de regio Zuid-Holland Zuid maken hiervan vele organisaties gebruik. Met de online management module biedt de GGD een extra service aan deze organisaties.

Meer informatie over beroepsgebonden vaccinaties.
Wilt u meer informatie over het online aanmelden van medewerkers dan kunt u contact opnemen via beroepsgroepen@dienstgezondheidjeugd.nl.

Contactinfo

  • 078 - 770 85 00
    Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
    Karel Lotsyweg 40
    Postbus 166

Sociale media

Volg ons op facebook of twitter

Volg ons Facebook Volg ons op Twitter

Deel deze pagina

Om deze pagina te delen via jouw eigen sociale media kanaal

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn