Uitkomsten klanttevredenheidsonderzoek Toezicht kinderopvang 2017

maandag 12 februari 2018

In de eerste 4 maanden van 2017 is een Tevredenheidsonderzoek uitgevoerd onder de door toezichthouders kinderopvang geïnspecteerde voorzieningen / bedrijven die kinderopvang bieden ("de houders").

Er is gevraagd naar de deskundigheid van de toezichthouder, de bejegening, de tijd die de toezichthouder voor de houder nam, de informatie en de uitleg die de houder heeft gekregen over het inspectiebezoek en naar de snelheid waarmee het totale inspectieproces is doorlopen. Er zijn in totaal 45 reacties teruggekomen. De respondenten zijn erg tevreden over de inspectiebezoeken.

Er waren 20 gastouders, 7 voorzieningen voor buitenschoolse opvang, 7 kinderdagverblijven en 11 peuterspeelzalen bevraagd. Het gemiddelde cijfer wat men gaf aan de toezichthouders kinderopvang was een 8,0. Opgesplitst naar locaties gaven de gastouders gemiddeld een 8,4, de kinderdagverblijven een 7,8, de buitenschoolse opvang een 8,0 en de peuterspeelzalen een 7,5.

Er springt eigenlijk niet een specifiek aspect uit waar verbetering nodig is. Meer dan de helft van de respondenten geeft aan dat ze meer informatie zouden willen hebben omtrent laatste ontwikkelingen en wijzigingen van de Wet Kinderopvang.

Klanttevredenheidsonderzoek toezicht kinderopvang.

Contactinfo

  • 078 - 770 85 00
    Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
    Karel Lotsyweg 40
    Postbus 166

Sociale media

Volg ons op facebook of twitter

Volg ons Facebook Volg ons op Twitter

Deel deze pagina

Om deze pagina te delen via jouw eigen sociale media kanaal

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn