TBC

Tuberculose is een infectieziekte, meestal aan de longen. De infectie kan ook ergens anders in het lichaam voorkomen. Het is van belang de ziekte zo vroeg mogelijk op te sporen.

Regionaal Expertisecentrum
Om tuberculose zo goed mogelijk te bestrijden werken de GGD-en in Zuid-Holland samen als Regionaal Expertisecentrum (REC). Wil je meer weten over tuberculose, ga je op reis naar een risicoland, wil je de kosten weten voor een vaccinatie en/of wil je een afspraak maken? Ga voor deze informatie en meer naar www.tbczuidholland.nl.

If you need information or if you wish to make/reschedule an appointment, please visit our joint website: www.tbczuidholland.nl

Vergoeding
Sinds 1 november 2013 declareert de GGD de kosten van vervolgonderzoek bij een vermoeden van tuberculose of tuberculose-infectie bij uw zorgverzekeraar. Wij houden hiervoor de tarieven van de Nederlandse Zorgautoriteit (Nza) aan. Afhankelijk van het type zorgverzekering zal uw zorgverzekeraar de kosten van het vervolgonderzoek declareren of uw eigen risico aanspreken. Neemt u voor meer informatie contact op met uw zorgverzekeraar of raadpleeg uw polis.

Contactinfo

  • 078 - 770 85 00
    Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
    Karel Lotsyweg 40
    Postbus 166

Sociale media

Volg ons op facebook of twitter

Volg ons Facebook Volg ons op Twitter

Deel deze pagina

Om deze pagina te delen via jouw eigen sociale media kanaal

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn