Keuzehulp bij ongeplande zwangerschap

Het kan gebeuren dat je ongepland zwanger raakt. Daar komen dan meestal allerlei tegenstrijdige gevoelens en gedachten bij kijken.

Hulp bij het nemen van een beslissing
Vind je het moeilijk om een keuze te maken over je zwangerschap? Je bent niet de enige. Veel meisjes en vrouwen die onbedoeld zwanger raken, vinden het lastig om een keuze te maken.

Misschien ben je nog heel jong en heb je geen vaste relatie. Of misschien weet je niet zeker of je het wel aankunt, om op dit moment een kind op te voeden.

Welke keuze je ook maakt, je staat er niet alleen voor. Je kunt hulp vragen aan familie en vrienden. Soms is dat niet voldoende of leidt het alleen maar tot verwarring. Dan kun je ook gaan praten met een verpleegkundige van de GGD. Zij zijn gespecialiseerd in het begeleiden van vrouwen én mannen die een keuze moet maken over een ongeplande zwangerschap.

De verpleegkundige helpt je om je keuzes in kaart te brengen. In een gesprek geven we je handvatten en tips waarmee je zelf een keuze kunt maken die past bij jouw leven, waarden en toekomst.

Heb je behoefte aan een persoonlijk gesprek met een GGD-verpleegkundige? Maak dan een afspraak. Mail naar keuzehulp@ggdzhz.nl. Je krijgt op werkdagen binnen 24 uur een reactie van ons.

Digitale hulpverlening FIOM
Het FIOM biedt een digitale module, waarmee meisjes en vrouwen zelf aan de slag kunnen om tot een keuze over hun zwangerschap te komen. Lees hier meer over de online keuzehulp.

zwangerschapstest

Contactinfo

  • 078 - 770 85 00
    Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
    Karel Lotsyweg 40
    Postbus 166

Sociale media

Volg ons op facebook of twitter

Volg ons Facebook Volg ons op Twitter

Deel deze pagina

Om deze pagina te delen via jouw eigen sociale media kanaal

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn