Kwaliteit

De Dienst Gezondheid & Jeugd heeft een bewuste keuze gemaakt om HKZ gecertificeerd te willen zijn. Zo willen we minimaal voldoen aan alle eisen die ten grondslag liggen aan HKZ certificering.

Kenmerkend voor een organisatie die HKZ gecertificeerd is, is dat de klant centraal staat, betrouwbare resultaten worden gepresenteerd en dat er voortdurend wordt gewerkt aan het verbeteren van onze zorg- en dienstverlening. Wie een HKZ-certificaat behaalt, wil belangrijke stappen voorwaarts zetten op het gebied van kwaliteitszorg en dienstverlening waarbij de maatschappij, stakeholders en omgeving ook in beeld zijn.

De DG&J, voormalig GGD, is al sinds 2008 gecertificeerd. Waar de afdeling JGZ en OGGZ zijn voorgegaan is nu de gehele Dienst gecertificeerd en zijn we als organisatie trots op deze prestaties.

HKZ staat voor Harmonisatie Kwaliteitsbeoordeling Zorgsector. Een onafhankelijke partij toetst de Dienst Gezondheid & Jeugd jaarlijks op het naleven van de HKZ normen. Dit garandeert een adequate en eerlijke toetsing, waarbij de Dienst Gezondheid &Jeugd in staat wordt gesteld om te verbeteren.

Wat kunt u als klant, leverancier of ketenpartner verwachten van de DG&J?
De Dienst Gezondheid & Jeugd Zuid-Holland Zuid levert, in opdracht van gemeenten, gekwalificeerde producten en professionele diensten voor de inwoners van de 10 gemeenten van onze regio. De Dienst Gezondheid & Jeugd heeft een volwaardig kwaliteitsmanagementsysteem waardoor er kritisch gekeken wordt naar onze eigen processen. Met als doel; verbeteren van onze zorg- en dienstverlening. Daarbij hoort ook een laagdrempelige vorm van melden voor klant en medewerker. Meldingen van klachten, fouten of ongevallen, maar ook van het signaleren van knelpunten door interne audits, leveranciers- en directiebeoordelingen zijn waardevolle instrumenten om ons doel te halen.

HKZ logo

Contactinfo

  • 078 - 770 85 00
    Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
    Karel Lotsyweg 40
    Postbus 166

Sociale media

Volg ons op facebook of twitter

Volg ons Facebook Volg ons op Twitter

Deel deze pagina

Om deze pagina te delen via jouw eigen sociale media kanaal

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn