Vaccinatie locaties

De vaccinatielocaties van GGD Zuid-Holland Zuid zijn in Dordrecht en Gorinchem. De adressen zijn:

DeetosSnelhal
Vorrinklaan 202
3317 KZ  Dordrecht
Sporthal de Hoefslag
Hoefslag 9a
4205 NK Gorinchem

Naar de vaccinatielocatie:
De vaccinatielocatie is goed bereikbaar met de fiets en de auto. U kunt gratis parkeren. Van de parkeerplaats is het ongeveer 50 - 100 meter lopen. U kunt ook met het openbaar vervoer komen. Houd er rekening mee dat het van de halte zo'n 400 meter lopen is naar de ingang.
Als u geen vervoer heeft naar de vaccinatielocatie kunt u hulp vragen aan iemand die u kent. U mag een begeleider meenemen.

In de vaccinatielocatie:
De vaccinatielocatie is goed toegankelijk, ook met een rolstoel of rollator. U meldt u aan de registratiebalie, en gaat vandaar naar de prikkamer. Na de prik moet u nog 15 minuten plaatsnemen in een wachtkamer om er zeker van te zijn dat u geen bijwerkingen krijgt. De afstand die u moet lopen is in totaal ongeveer 100 meter. En als het nodig is, zijn er ter plekke rolstoelen aanwezig.

Hoe kom ik naar de vaccinatielocatie?
Het kan zijn dat het voor u moeilijk is om naar de vaccinatielocatie te komen. U mag een begeleider meenemen. Als u geen vervoer heeft naar de vaccinatielocatie kunt u hulp vragen aan iemand die u kent. Daarnaast zijn er vrijwillige initiatieven en organisaties voor vervoer, zoals ANWB AutoMaatje. Als u wel eens gebruik maakt van gemeentelijke vervoersvoorzieningen of Valys-vervoer dan kunt u deze gebruiken om naar de vaccinatielocatie te komen.
Als het niet lukt om vervoer te regelen, adviseert uw huisarts dat u contact opneemt met het landelijk telefoonnummer 0800-1351. Het is belangrijk dat u wel eerst een afspraak voor vaccinatie bij de GGD maakt. Blijkt uit dit gesprek dat u alleen een vaccinatie aan huis kunt krijgen, dan kunt u contact opnemen met uw huisarts. De huisarts heeft op dit moment nog geen geschikt vaccin voor u. Het duurt in dat geval langer voordat u de vaccinatie krijgt.

Contactinfo

  • 078 - 770 85 00
    Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
    Karel Lotsyweg 40
    Postbus 166

Sociale media

Volg ons op facebook of twitter

Volg ons Facebook Volg ons op Twitter

Deel deze pagina

Om deze pagina te delen via jouw eigen sociale media kanaal

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn