Welke vaccinaties nodig?

In verschillende landen loopt u gezondheidsrisico's als u zich hier niet goed tegen beschermt. Afhankelijk van het land dat u bezoekt, uw gezondheidssituatie, eerdere vaccinaties, reisroute en reisdoel (vakantie, werk, sport, klimmen) kunt u een of meerdere reisvaccinaties nodig hebben.

Kijk hier voor het vaccinatieadvies per land.

Reizigersspreekuur
Wilt u een persoonlijk advies op maat en hebt u vaccinaties nodig? Maak dan een afspraak voor het reizigersspreekuur van de GGD ZHZ. Op basis van de informatie die u geeft, krijgt u van de reizigersverpleegkundige passende gezondheidsadviezen. Zijn vaccinaties nodig, dan krijgt u deze direct tijdens het spreekuur toegediend. Indien nodig, wordt gelijk een afspraak gemaakt voor vervolginentingen. Na het consult rekent u af bij de assistente (alleen pinnen mogelijk!).  
 

Langere tijd op reis?
Gaat u langer dan drie maanden op reis (rondreizen, back packen, vrijwilligerswerk, stage, werken of familiebezoek)? Maak dan uiterlijk zes tot 8 weken voor aanvang van uw reis een afspraak voor het reizigersspreekuur. Bij een langere reis worden namelijk meerdere adviezen en vaccinaties gegeven. Het advies hangt af van het soort reis en uw persoonlijke omstandigheden.

 

Contactinfo

  • 078 - 770 85 00
    Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
    Karel Lotsyweg 40
    Postbus 166

Sociale media

Volg ons op facebook of twitter

Volg ons Facebook Volg ons op Twitter

Deel deze pagina

Om deze pagina te delen via jouw eigen sociale media kanaal

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn