Team Toeleiding & Bemoeizorg

Mensen met complexe problemen vallen vaak tussen wal en schip. Daarom is het TT&B in het leven geroepen: een samenwerkingsverband van Bouman GGZ, De Hoop GGZ, Leger des Heils, Yulius en DGJ. Het Meldpunt Zorg & Overlast is het meldpunt voor deze meldingen. Het Meldpunt beoordeelt en leid toe naar het TT&B. Zij werken intensief samen met onder andere woningcorporaties, politie, huisartsen, zorgorganisaties en gemeenten. Door deze bijzondere samenwerking kunnen mensen met complexe problemen sneller worden geholpen.

Het TT&B legt contact met zorgwekkende zorgmijders. Denk hierbij aan mensen met psychiatrische, lichamelijke, psychosociale en/of verslavingsproblemen. Soms is er sprake van overlast, verwaarlozing, vervuiling en/of  sociaal isolement. Voorwaarde is dat mensen niet of onvoldoende bereikt worden via sociale wijkteams, lokale zorgnetwerken of reguliere hulpverlening. Het TT&B stelt zich tot doel deze mensen toe te leiden naar passende hulpverlening, door een actieve benadering en een individuele aanpak.  

In het TT&B werken enthousiaste mensen met een brede ervaring op het gebied van zorg en hulpverlening en allerlei verschillende opleidingsachtergronden. Ieder van hen is graag bereid u op enig moment te vertellen over ons werk!

Contactinfo

  • 078 - 770 85 00
    Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
    Karel Lotsyweg 40
    Postbus 166

Sociale media

Volg ons op facebook of twitter

Volg ons Facebook Volg ons op Twitter

Deel deze pagina

Om deze pagina te delen via jouw eigen sociale media kanaal

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn