Vragenlijsten

Als uw school in overleg met de Gezonde Schooladviseur heeft besloten tot het maken van een 'Pestprofiel' of een 'School in Beeld' wordt een vragenlijst onder leerlingen en/of leerkrachten afgenomen.
Vragenlijsten voor Pestprofiel
Het pestprofiel geeft een beeld van de sociale situatie in een klas: wie wordt populair gevonden, wie wordt door wie gepest, wie heeft welke vrienden, enzovoort.
Voor het maken van een pestprofiel wordt een vragenlijst onder leerlingen afgenomen, de zogenaamde ‘Pestmeter’. In onderling overleg is afgesproken in welke groepen dit gebeurt. Deze 'Pestmeter' is gebaseerd op de 'PRIMA-pestmeter' van VeiligheidNL.
Op grond van de uitslag hiervan kan het 'Pestprofiel' opgesteld worden.
Hieronder staat de link naar de pestmeter voor de leerlingen. U kunt bij de Gezonde Schooladviseur een gebruikersnaam, een wachtwoord en instructies aanvragen.  

Vragenlijsten School in Beeld
Voor het maken van het analyserapport 'School in Beeld' wordt gebruikgemaakt van verschillende informatiebronnen die beschikbaar zijn vanuit en over uw school. Naast deze informatie worden ook vragenlijsten afgenomen onder de leerkrachten, de directie, de IB-er en de leerlingen van de groepen 7 en 8.

Hieronder staan de links naar deze vragenlijsten. U kunt bij de Gezonde Schooladviseur een gebruikersnaam, een wachtwoord  en instructies aanvragen.

 

Contactinfo

  • 078 - 770 85 00
    Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
    Karel Lotsyweg 40
    Postbus 166

Sociale media

Volg ons op facebook of twitter

Volg ons Facebook Volg ons op Twitter

Deel deze pagina

Om deze pagina te delen via jouw eigen sociale media kanaal

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn